Distinguished Lecture Series On Youth Well-Being | BAHAGIAN KESELAMATAN
» BERITA » Distinguished Lecture Series On Youth Well-Being

Distinguished Lecture Series On Youth Well-Being

26 Julai 2022 - Kawalan keselamatan Majlis Syarahan ‘Distinguished Lecture Series On Youth Well-Being’ yang disampaikan oleh Duli Yang Teramat Mulia (DYTM) Tengku Amir Shah Ibni Sultan Sharafuddin Idris Shah Al-Haj (Raja Muda Selangor) bertempat di Dewan Besar, Pusat Kebudayaan & Kesenian Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah, UPM. Majlis syarahan kehormat anjuran Institut Pengajian Sains Sosial (IPSAS) dengan kerjasama Selangor Youth Community (SAY) dan International Institute Of Islamic Thought And Civilisation (Istac-Iium) ini julung kali diadakan di UPM bertujuan memperkasakan pembangunan belia yang mampu menjadi agen perubahan. Turut hadir YH. Prof. Dato’ Dr. Mohd Roslan Sulaiman (Naib Canselor UPM).

Tarikh Input: 04/08/2022 | Kemaskini: 28/09/2022 | miorazham

LIHAT JUGA