Lawatan Kerja Bahagian Keselamatan Universiti Malaysia Kelantan (UMK) | SECURITY DIVISION
» NEWS » Lawatan Kerja Bahagian Keselamatan Universiti Malaysia Kelantan (UMK)

Lawatan Kerja Bahagian Keselamatan Universiti Malaysia Kelantan (UMK)

25 September 2019 - Seramai 14 orang pegawai dan anggota Bahagian Keselamatan Universiti Malaysia Kelantan (UMK) yang diketuai oleh Tuan Nik Mohd Khairul Bin Mohd Nawi telah mengadakan lawatan kerja ke Polis Bantuan UPM. Antara objektif lawatan ialah bagi bertukar-tukar pandangan mengenai tugas keselamatan dalam kampus selain mengeratkan hubungan antara kedua-dua pihak. Antara perkara yang disentuh ialah sistem kawalan akses, kuasa-kuasa polis bantuan, penguatkuasaan lalulintas, sistem syif kerja, siasatan dalaman dan sebagainya. Terima kasih diucapkan kepada Bahagian Keselamatan Universiti Malaysia Kelantan (UMK) kerana sudi bertandang ke UPM.

Date of Input: 25/09/2019 | Updated: 25/09/2019 | miorazham

SEE ALSO